AMARYL Spa&Wellness Brașov, locul care creează dependență de frumos și în care îți regăsești pacea interioară

AMARYL Spa&Wellness Brașov, locul care creează dependență de frumos și în care îți regăsești pacea interioară

Centrul de remodelare corporală „Amaryl Brașov” a luat naștere în februarie 2014, la momentul în care pe piață încă erau foarte multe centre de acest gen. Cine îi trece pragul o dată, pe strada Mureșenilor nr.11, cu siguranță va reveni, datorită transformărilor vizibil îmbunătățite în scurt timp, uneori imediat, după cum au recunoscut câteva cliente pe care le-am abordat.

Am stat de vorbă cu managerul Amaryl Brașov, Viorica Gros, din curiozitatea de a afla ce a motivat-o să se „arunce” în această aglomerare de afaceri din acest domeniu și cum de a rezistat pe o piață dură, extrem de selectivă, în timp ce alte saloane și-au închis porțile strălucitoare după câteva luni. Este fantastic ce am aflat!

Am creat acest Centru din dorința de a arăta și de a educa oamenii arătându-le că procedurile Spa&Wellness sunt cu totul și cu totul altceva și că nu sunt niște acțiuni care se adresează doar unui anumit segment al populației sau unei anumite categorii sociale, care se reduc doar la acele 10 minute pe o ședință de… ceva nu știu ce. Mi-am dorit să scot acest domeniu din conul de umbra în care a intrat, pentru că majoritatea celor care au încercat astfel de proceduri nu au avut rezultatele așteptate și nu mai aveau sau nu mai au încredere. Prin aparatura pe care am adus-o din străinătate și pe baza cunoștintelor medicale pe care le am la bază, eu fiind și cadru medical, am definit proceduri care să aducă un plus de sănătate în viața noastră cotidiană, dar să și rezolve problemele de sănătate, de estetică a corpului”, a spus cu simplitate interlocutoarea noastră.

Și a reușit ce și-a propus…!

Doamnele și domnișoarele care au apelat la acest centru au recunoscut că se simt răsfățate în timpul tratamentului, mai ceva ca acasă, iar la plecare se simt mai frumoase, plecând, bineînțeles, mai bine dispuse.

Domnii, pentru că ei sunt bineveniți, sunt la fel de mulțumiți de rezultate, nu cele observate la partenerele lor, ci la propriul corp după o ședință „petrecută” la Amaryl.

Am combinat procedurile Spa&Wellness – împachetările de la tunelul cu infraroșii și pietre de turmalină, împachetările la drenajul limfatic presurizat, radiofrecvența corporală, electrostimularea corporală cu diferite tehnici de masaj (de relaxare, terapeutic, chiropractic-yumeiho, anticelulitic, cu miere – care este un foarte bun detoxifiant și reflexoterapia), personalizând astfel fiecărui client programul pe care îl avem de parcurs împreună”, mai spune Viorica.

Așa deci… fiecare persoană are parte de propria procedură, în funcție de necesități și cerințe.

Toate aceste proceduri folosite la Centrul Amaryl rezolvă, în primul rând, retenția de apă, eliminarea țesutului adipos, redă pielii o textură sănătoasă și, evident, se completează „pachetul” cu o stare de bine generală.

„În completarea serviciilor de remodelare corporală și masaj, am venit și cu partea de estetică facială și manichiură-pedichiură. În domeniul cosmetic am adus aparate de ultimă generație, laser pentru epilare definitivă SPL OrLight, cel mai bine cotat aparat în Franța la ora actuală, pe care îl folosim și pentru rejuvenarea facială, avem aparatul de microdermoabraziune facială pe baza pastilelor de bicarbonat de sodiu Oxigeneo By Pollogen, care curăță în profunzime tenul, îl oxigenează, hidratează și luminează. Suntem singurul centru care deține la acest moment peeling-urile pe bază de citrice, atât pentru față, cât și pentru zona ochilor, cu produse de la SosKin, aduse din Franța. Aceste produse înlocuiesc cu brio injecțiile cu botox”, ne-a dezvăluit Viorica.

Spun „dezvăluit” datorită simplității cu care ne-a făcut descrierea salonului, nicidecum cu aerul unei persoane care încearcă să-și laude „marfa”.

De altfel, în luna februarie 2018, la Amaryl SPA&Wellness va fi organizată o demonstrație cu produsele folosite la salon, prezentare susținută de trainerii internaționali Pascale Allio, Didier Leroy și Elodie d’Astele.

În ceea ce privește partea de manichiură-pedichiură, am încercat să urmăm tehnicile clasicului care nu se demodează niciodată, să folosim produse de cea mai bună calitate și, în egală măsură să acordăm atenție deosebită la detalii. Aici regăsiți manichiură și pedichiură cu ojă clasică, semiperamanentă, împachetările cu parafină atât pentru mâini, cât și pentru picioare, recomandate mai ales în sezonul rece”, așa și-a încheiat propria prezentare Viorica Gros, manager la Centrul Amaryl.

Ceea ce nu a putut rezolva Viorica până acum este propria modestie, care o caracterizează, deși are o fermitate în comportament care îi expune, totuși, încrederea în sine. Deși nu-și dă seama, este un „recuperator și de suflete mâhnite”. „Regăsește-ți pacea interioară!”, este motto-ul afacerii ei. Poate de asta și-a și ales, la un moment dat, să fie cadru medical. Astfel că, atunci când simte că cineva are nevoie de ajutor, sărac sau bogat, îi sare imediat în ajutor, necondiționat. Numai un suflet ales poate face asta, nu-i așa?!

Vizitați www.amaryl.ro și vă veți convinge singuri de spusele mele…