Despre

Bună, Rătăci(ti)torule

Dacă ai ajuns aici, înseamnă că ti-am stârnit curiozitatea… sau indignarea… e în regulă oricum.

Numele nu-l mai trec, e evident, scris frumos, caligrafic. Vârsta nu contează, pentru că nu sunt adoptabilă. Nu-mi voi enumera aici școlile sau cursurile urmate, mentorii, hobby-urile și activitățile anterioare. Dacă vrei să afli mai multe despre istoricul meu profesional, mă poți contacta pe e-mail.

E de ajuns să spun că azi sunt jurnalist (mâine-poimâine, numai Dumnezeu știe). Am mulțumirile și frustările mele, ca orice om cu credință în idealuri utopice, care încearcă să schimbe ceva. Pentru că sunt multe, multe de schimbat, de la praful de pe pervazul societății, până la mentalitatea ei. Poate chiar și mentalitatea mea necesită upgrade, nu zic nu!

Ador cafeaua,  înghețata și ciocolata neagră. Disprețuiesc fanfaronada și servilismul. Dacă asta îți spune ceva despre mine…

Așadar, m-aș bucura să răsfoiești pe aici din când în când, să-mi dai câte un sfat, atunci când ți-l cer, să mă combați, dacă ești de altă părere, iar dacă îți place cum gândesc în vreo postare, poate îmi dai un like, doar să știu și părerea celor tăcuți.