Doamnelor, domnișoarelor, domnilor...! Ați auzit de MODAROM?

Doamnelor, domnișoarelor, domnilor...! Ați auzit de MODAROM?

 

Chiar dacă este poziționată în Piața Revoluției și s-a aflat în calea gloanțelor trase la întâmplare în ’89, MODAROM BRAȘOV nu este o simplă clădire, cu costum1arhitectură interesantă, la capăt de promenadă spre strada Republicii. Și nici doar „colțul” de întâlnire, cum în glumă spuneau tinerii de altădată, probabil și cei de acum: 

„Ne întâlnim în colț la Modarom?”. 

Acum mă voi adresa nu doar doamnelor trecute de prima tinerețe, ci și domnișoarelor. Chiar și domnii pot fi atenți pentru o clipă, pentru că s-ar putea să-i intereseze un mic amănunt din cele ce urmează, care le-ar putea schimba destinul.

Vreau să vă vorbesc despre MODAROM și despre ceea ce puteți găsi acolo, o dată ce îi pășiți pragul. Este un centru care poate fi un reper al modei, al feminității, al eleganței, cu nenumărat modele unicat. Pentru că activitatea principală a Societății MODAROM este producţia de confecţii îmbrăcăminte pentru persoane feminine, respectiv executarea, pentru femei și fetițe, de ținute vestimentare, pe bază de comenzi individuale, unicate și personalizate.

PIC_2842

PIC_2809

PIC_2804

PIC_2805

PIC_2812

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acum vine și partea prin care am putea atrage și atenția domnilor, pentru că activitatea secundară a MODAROM este producţia de bijuterii, executate manual din aur și argint. Așadar, în cadrul Centrului de Modă, situat la parterul clădirii, se pot viziona, comanda și cumpăra ținute vestimentare sub brandul Elittisima, precum și bijuterii executate in atelierul propriu sub brandul Elitte Bijou.

elittebijou

Elittisima

by Modarom

Ca urmare, domnilor, puteți intra cu încredere și voi în magazinele MODAROM, pentru că aici puteți comanda o bijuterie specială pentru parteneră sau verighetele care să vă unească destinele.

Adolescentele pot căpăta un aspect „chic”, cu piesele executate în atelierele MODAROM, atât ca ținută vestimentară, cât și al bijuteriilor.

PIC_2799PIC_2793