My Therapy - Centru de terapii holistice în Brașov, pentru corp, minte și suflet

My Therapy - Centru de terapii holistice în Brașov, pentru corp, minte și suflet

Într-o perioadă de profundă evoluție spirituală, Brașovul se îmbogățește cu un nou centru de terapii holistice.

Centrul MY THERAPY are ca scop îmbunătățirea calității vieții, a sănătății fizice și emoționale prin terapii și remedii naturale, complementare sau alternative la terapiile clasice. Aici veți găsi susținere pentru a readuce în viața voastră o stare de echilibru, armonie, vindecare, precum și o autocunoaștere mai bună. Este important să fim cât mai conștienți de gândurile, emoțiile și corpul nostru, de stilul de viață, de resursele pe care le avem și de modul în care ne putem activa puterea interioară.

Centrul My Therapy colaborează cu specialiști în terapia cranio-sacrală, terapia Bowen, terapia Rejuvance, acupunctură, presopunctură și reflexoterapie, masaj terapeutic și de relaxare, evaluare psihologică, psihoterapie, terapie prin artă, dans și mișcare, terapie prin stimulare cerebrală (cu dispozitive speciale).

„Acest centru de terapii holistice – My Therapy – reprezintă un proiect de suflet, la care mă gândesc de foarte mulți ani, iar astăzi mă bucur că am reușit să-l concretizez. De-a lungul vieții mele am trecut prin multe încercări și cumpene, chiar nedreptăți. O lungă perioadă de timp am considerat că ascensiunea și succesul se pot atinge liniar, pe orizontală, aproape de pământ, dar între timp am ajuns la înțelepciunea că mult mai importantă este ascensiunea pe verticală. Am realizat că mult mai benefică pentru sănătate și pentru dezvoltarea noastră personală este apropierea umană de sursa creației universale, iar acest deziderat poate fi atins prin cunoașterea de sine, care ne poate ajuta mai apoi să ne restaurăm trupul, mintea și sufletul. Așadar, vindecarea vine din interiorul nostru, dacă știm cum să acționăm atunci când corpul ne trimite semnale că ceva nu mai funcționează după tiparul imprimat de Creator. Prin terapiile holistice ne vindecăm în același timp trupul, mintea și sufletul. Există o multitudine de terapii din gama holistice, inclusiv prin artă și dans. Cu alte cuvinte, trebuie să conștientizăm că există metode optime de a readuce corpul în echilibru și armonie. Mulțumesc tuturor celor care au crezut în mine și s-au alăturat acestui proiect util comunității”, a declarat Rodica Popescu, managerul Centrului My Therapy.

Începând din 21 iunie 2019 sunteți așteptați la Centrul My Therapy, din Brașov, str. Vulcan nr.103B, pentru testări psihologice și terapii holistice. Detalii despre specialiști și contactele acestora le puteți afla la tel. 0755.734.985 sau de pe pagina de facebook „My Therapy”.