PROVOCARE! Concurs ASEVI

PROVOCARE! Concurs ASEVI

Vă invităm la un nou concurs! ASEVI! 

 

Dacă înainte să pleci de acasă își aloci puțin timp curățeniei și folosești produsele potrivite, la întoarcere te vei bucura de un cămin primitor și parfumat, numai bun de relaxat. Un truc util ar fi să folosești o soluție eficientă pentru curățare.

De exemplu, noul Asevi Cian, realizat numai din esențe naturale, poate să mențină casa curată și parfumată mai mult decât o face o soluție obișnuită. Mirosul nu doar că nu dispare imediat după folosire, dar persistă și împiedică mirosul acela de închis să-și facă simțită prezența.

în ajutorul caselor curate și veșnic primitoare vine și noul detergent pentru pardoseli de la Pons, Asevi Portocală. Este conceput special pentru a-ți răsfăța simțurile, dar și pentru a-ți respecta cerințele legate de curățenie. Pardoseala nepătată de detergent va străluci de curățenie, iar parfumul delicat al Asevi Portocală va persista timp îndelungat pentru ca tu să te bucuri de senzația de prospețime cât mai mult timp

Detergentul Asevi Mio are o formulă concentrată și este conceput pentru a curăța orice fel de suprafață, atât în baie, cât și în bucătărie sau în celelalte încăperi. Mirosul său unic este plăcut și de durată, reprezentând cele două calități imbatabile pe care se bazează orice gospodină.

CONDIȚII DE PARTICIPARE:

Intră pe pagina de Facebook Pons Asevi și pagina Perfectly Event & PR, dă-ne câte un like și răspunde la următoarea întrebare:

Care este aroma ta preferată conținută de detergenții Asevi?

Punem la bătaie 3 (trei) premii în valoare de 50 lei fiecare.

Concursul se deschide în 1 august 2017 şi este valabil până în 10 august 2017. Câștigătorii vor fi comunicați pe această pagină și pe FB.

La concurs pot participa doar persoanele cu rezidență în România.

Premiile vor fi livrate direct de către producătorul Asevi, Pons RO Prodcom.

Mult succes!