Provocare în promovare!

Provocare în promovare!

În 21 iunie 2019, nu întâmplător zi de solstițiu de vară, a fost inaugurat la Brașov un centru de terapii holistice – MY THERAPY.

Pentru oamenii care caută un echilibru în viața lor, acest centru pentru trup, minte, suflet, ar putea fi un câștig imens.

Pentru mine, personal, a fost o provocare în promovare, dar am lucrat cu drag în acest proiect, pentru că am cunoscut oameni interesanți, deschiși la inedit, sociabili, mulți cu mesaje care sfredelesc mintea și sufletul celor care-i ascultă.

De ce spun că a fost o provocare în promovare? Pentru că la Brașov, oamenii sunt ceva mai reticenți atunci când le prezinți ceva nou, oarecum neobișnuit. Partea bună este că, odată ce le-ai trezit interesul, cu diplomație, răspund conform așteptărilor.

Partea și mai faină a fost că am câteva persoane în jurul meu care au, de regulă, încredere în mine și m-au ajutat și de această dată, necondiționat, când au simțit că am nevoie de sprijinul lor. Printre ele, colega mea de breaslă, Bianca Bucă, jurnalist la Radio România Brașov, și prietenele mele din AFAFCI (Asociația Femeilor de Afaceri și a Femeilor Conducătoare de Întreprinderi), cărora le mulțumesc.

Și dacă tot v-am trezit curiozitatea, vă dau și adresa Centrului My Therapy: str. Vulcan 103B.