Solidaritatea, empatia și disciplina ar trebui să fie cuvintele de ordine în această perioadă

Solidaritatea, empatia și disciplina ar trebui să fie cuvintele de ordine în această perioadă

😷 După zile întregi de stat în casă, ieri am ieșit pentru scurt timp, pentru a lua pulsul orașului, cum se spune. Era atâta liniște! După cum se vede, am fost echipată corespunzător.

Solidaritatea, empatia și disciplina ar trebui să fie cuvintele de ordine în această perioadă.

Stăm în propriile case, confortabile… nu e chiar atât de rău să stai mai mult în spațiul în care ți-ai dat toată silința să fie cât mai primitor, adică, ACASĂ.

Avem ocazia să stăm mai mult cu noi înșine, să ne analizăm, să ne reinventăm. Oricum, lumea, nu doar România, nu va mai fi ca acum, după ce depășim acest moment trist. Pentru că îl vom depăși, cu siguranță, iar cei mai mulți vom ieși învingători din această luptă cu COVID 19!

Dar nu am pierdut contactul nici cu lumea, așa cum se temeau unii. Socializăm intens online. Și este foarte bine așa!

Multe activități se fac acum online. Conceptele care vor fi create acum, pentru lucru și viață, pentru supraviețuire, cu siguranță vor fi menținute și după trecerea pandemiei, vor putea fi chiar îmbunătățite. Deci, indicat ar fi să fim creativi! Să nu cădem în depresie, pentru că nu avem de ce!

Suntem tot noi, doar că ni se oferă ocazia să ne schimbăm stilul de viață. Cum se va întâmpla asta? Depinde cumva tot de noi.

#stațiacasă