VIDEO. Mărturii de pe „frontul suferinței” – ATI Covid Brașov

VIDEO. Mărturii de pe „frontul suferinței” – ATI Covid Brașov

Rar mi-a fost dat să văd atâta suferință într-un singur loc! Sunetul acela, constant, de aparate care te țin în viață, din saloanele ATI, mi-a sfredelit creierul!

Cel mai tânăr pacient în ATI Covid Brașov, la acest moment, are puțin peste 30 de ani. Nu am înțeles exact ce vârstă are, aparatele cu ajutorul cărora respira nu-i permiteau să se facă prea bine înțeles. Un om tânăr, cu o constituție robustă, căruia îi plăcea să facă sport, care nu se știa cu alte boli, a fost crunt lovit de un virus ignorat încă de mulți, același care face ravagii în toată lumea. Cu el se luptă acum acest om, pentru viață. Alături, alt pat martor-suport la aceeași suferință. Și tot așa, până la 28 în ATI. Doar atâtea sunt, dar pacienți care au nevoie de oxigen, de aer prin ventilatoare medicale, sunt mult mai mulți. Unii așteaptă la UPU ca cei din ATI să-și termine lupta pentru viață și să intre ei în ringul pentru supraviețuire.

Citiți și aici câte ceva din ceea ce se întâmplă la ATI Covid și UPU SMURD Brașov. Poate vă inspiră și aveți mai multă grijă de voi: https://www.radiobrasovfm.ro/…/video…/3274451/5781/1

Păstrați-vă sănătoși! Știți voi cum!